Lease info
Alles over zakelijk leasen

Lease info zakelijk leasen

Gemakkelijk, voordelig en zorgeloos

Als zakelijke rijder kunt u kiezen tussen verschillende leasevormen:

  • Financial lease is een leasevorm waarbij de auto door de leasemaatschappij wordt voorgefinancierd. Operationele zaken zoals onderhoud, service, wegenbelasting en verzekeringen zijn geen onderdeel van deze overeenkomst. De auto staat op uw balans waardoor deze in aanmerking komt voor de investeringsaftrek. Aan het einde van het contract is de leaseauto van u met het risico van de bijbehorende restwaarde.
  • Operational lease is een constructie waarbij de auto eigenlijk aan u wordt verhuurd. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij en staat zodoende niet op uw balans. Het grote voordeel van deze leasevorm is dat u volledig wordt ontzorgt. Reparatie, onderhoud, banden, de aanschaf, afschrijving en de rente zijn allemaal bij het leasebedrag inbegrepen.

Beide opties kennen dus voordelen maar operational lease is verreweg de populairste vorm. Waar u ook voor kiest, bij Zakelijkleaseauto.nl bent u aan het juiste adres. Onze adviseurs denken graag met u mee tijdens de zoektocht naar uw nieuwe leasauto. Hierbij vertalen we uw specifieke situatie, voorkeuren en toekomstperspectieven naar de leasevorm die het beste bij u past.

Bekijk het aanbod

 
 

Voordelen Zakelijk leasen

Voor welke vorm u ook kiest, het grote voordeel van leasen is natuurlijk dat het geen grote investering vergt. Zo houdt u het risico laag en blijft er krediet over voor andere belangrijke zaken. Maar leasen kent meer voordelen:

  • Rijden in een nieuwe auto
  • Vast bedrag per maand
  • Onderhoudskosten vrij
  • Geen verkoop gebrabbel
  • Totale ontzorging
  • Milieubewust & veiliger rijden
  • Altijd een mobiliteitsoplossing

Leasen of kopen?

Private lease of privé lease, is het leasen van een auto als particulier. Het leasecontract is in principe een huurovereenkomst voor een nieuwe auto voor een bepaalde periode tegen een vast, maandelijks bedrag. Na het tekenen van het contract heeft u de beschikking over uw auto. Aan het einde van de contractduur levert u de auto in en kunt u een contract afsluiten voor een nieuwe leaseauto.

Waar moet ik op letten bij zakelijk leasen?

Private lease of prive lease, is het leasen van een auto als particulier. Het leasecontract is in principe een huurovereenkomst voor een nieuwe auto voor een bepaalde periode tegen een vast, maandelijks bedrag.

Na het tekenen van het contract heeft u de beschikking over uw auto. Aan het einde van de contractduur levert u de auto in en kunt u een contract afsluiten voor een nieuwe leaseauto.

Electrische auto leasen

Private lease of prive lease, is het leasen van een auto als particulier. Het leasecontract is in principe een huurovereenkomst voor een nieuwe auto voor een bepaalde periode tegen een vast, maandelijks bedrag. Na het tekenen van het contract heeft u de beschikking over uw auto. Aan het einde van de contractduur levert u de auto in en kunt u een contract afsluiten voor een nieuwe leaseauto.