Fiat Private lease aanbod

Private Lease Fiat 

Rijden in een oudere auto brengt flinke kosten met zich mee. Geniet u niet liever van een moderne en zuinige Fiat? Overweeg daarom een private lease constructie. Zorgeloos een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand.
Wilt u zonder de grote investeringen rijden in uw gloednieuwe Fiat? Wij helpen u met het vinden van de beste deal.

Onderstaand vindt u alle aanbiedingen op het gebied van private lease.
We hebben voor het merk Fiat op het moment drie fantastische aanbiedingen voor u geselecteerd: de Tipo, de Panda en de 500.

 

 
 

Kiest u liever voor een ander merk?

Op de volgende pagina, treft u ons gehele aanbod leaseauto's aan. Door middel van de filters kunt u een keuze maken uit de diverse merken, types en prijsklassen.
Is uw oog toch gevallen op die mooie Fiat? Kies op deze pagina uw ideale auto en stel zélf uw contract samen. Zo kan het ontbreken van benodigde verzekeringen voor u een dealbreaker zijn. Veelal is het contract inclusief verzekeringen. Zo niet, dan voegt u deze zelf toe.

De meeste zaken zijn altijd bij een overeenkomst inbegrepen, dit omdat onze partners voldoen aan de eisen van het 'Keurmerk Private Lease'. Zo wordt u bijvoorbeeld altijd beschermt tegen te hogen lasten dankzij een financiële check, deze voorkomt dat u teveel betaald. Of u nu kiest voor een Fiat of een ander merk.
Na ondertekening heeft u 14 dagen bedenktijd. Ook zijn de algemene voorwaarden eerlijk en overal hetzelfde, dankzij een samenwerking met de Consumentenbond

Zo is het leasen van uw nieuwe Fiat veilig en weet u waar u voor tekent.

Kijk ook goed naar de specificaties van uw auto. De ene Fiat is de ander niet en de uitvoering van de auto kan sterk verschillen per aanbieder. U kunt uw auto altijd uitbreiden met extra opties zoals een trekhaak, winterbanden of een navigatiesysteem. Hiervoor betaalt u wel extra.

Stel zelf uw auto samen. Als u akkoord bent met de voorwaarden klikt u op ‘kies deze auto’. Vul uw gegevens in en uw gloednieuwe Fiat staat binnen no-time bij u voor de deur!