Looptijd: maanden
Kilometrage: km/jaar
Maximale leaseprijs:
Merk
Transmissie
Type Auto

AANBOD - LEASEAUTO 2020

Aanvragen

Leaseauto 2018

Bij het kiezen van uw leaseauto(s) kunt u door middel van de filteropties heel eenvoudig aangeven naar welk merk auto uw voorkeur uitgaat, het type, het aantal kilometers, de looptijd van het leasecontract et cetera. Bijzonder handig zijn onze filters voor de verschillende inkomstenbelastingschijven. U kiest heel makkelijk de belastingschijf die voor u of voor uw medewerker van toepassing is en de privékosten worden automatisch verrekend. Zo komt u of uw medewerker aan het einde van het jaar niet voor onaangename verrassingen te staan. Onze flexibele contracten zorgen er daarnaast voor dat u uw leaseauto(’s) op zeer efficiënte manier kunt inzetten. Met deze contracten kunt u namelijk zowel de looptijd als het aantal kilometers tussentijds zonder extra kosten wijzigen.

  • Profiteer van modern uitgeruste nieuwe auto's
  • Onderhoudskosten vrij
  • Geen verkoop gebrabbel
  • Vast bedrag per maand
  • Milieubewust & veiliger rijden

Bijvoorbeeld:

U sluit een zakelijke leasecontract af met een looptijd van 2 jaar voor medewerker A die ca. 10.00 kilometer per jaar rijdt voor uw bedrijf. Na een jaar vertrekt medewerker A en wilt u de leaseauto laten gebruiken voor medewerker B. Maar medewerker B rijdt zeker 20.000 km per jaar. Wat nu?

 

U belt of mailt ons gewoon even en wij passen uw zakelijke leasecontract zonder extra kosten aan. Vanzelfsprekend betaalt u in dit geval wel een hogere leaseprijs per maand; immers, uw medewerker gaat meer kilometers per jaar met de auto rijden dan in het oorspronkelijke leasecontract staat vermeld. Deze service bieden wij u gratis aan.

Tot slot:

Heeft u eenmaal besloten welke auto(‘s) u zakelijk bij ons wilt gaan leasen? Stuurt u dan, geheel vrijblijvend, uw aanvraagformulier naar ons toe. Direct na het verzenden van uw aanvraag ontvangt u, eveneens geheel vrijblijvend, een offerte voor uw zakelijke leasecontract. Bij de meeste leasemaatschappijen moet u hier meestal een aantal dagen op wachten. Niet bij zakelijkeleaseauto.nl; wij vinden dat u uw kostbare tijd aan uw zakelijke activiteiten moet kunnen besteden. En, mochten er toch nog vragen zijn over uw offerteaanvraag, dan nemen wij direct contact met u op om deze te bespreken. Als u eenmaal heeft besloten om een leasecontract af te sluiten bij zakelijkeleaseauto.nl, dan zorgen wij voor een snelle kredietcheck bij het EDC en het BKR. En zodra uw kredietwaardigheid is geaccepteerd, tekent u het contract. Zakelijkeleaseauto.nl levert de leaseauto(‘s) vervolgens zo snel mogelijk uit voorraad en, als het even kan, bij u of uw bedrijf voor de deur af.

Alles online te regelen
Merk onafhankelijk
20 jaar marktervaring
Flexibele voorwaarden